Over ons

Ergra Low Vision is al meer dan vijftig jaar specialist op het gebied van low vision in Nederland en Duitsland. Onze specialisten werken in meer dan tweehonderd ziekenhuizen, zorgcentra en oogklinieken en werken nauw samen met ruim vierhonderd oogartsen. Met alle zorgverzekeraars hebben we een overeenkomst.

Kernactiviteiten

  • Het geven van advies over en het aanmeten van optische hulpmiddelen voor thuis of op het werk
  • Het verzorgen van optometrische en preventieve onderzoeken in zorgcentra en de OOGbus

Naast de gebruikelijke optische hulpmiddelen kunt u bij Ergra Low Vision ook terecht voor producten die het dagelijks leven kunnen vereenvoudigen of veraangenamen:

  • grootletteragenda’s en –kalenders
  • keukenartikelen
  • sprekende klokken en horloges
  • lampen
  • filterbrillen
  • spelletjes als kruiswoordraadsels en grote speelkaarten

Meer weten over Low Vision advies en voorlichting? Low Vision advies & voorlichting
Deze producten zijn te verkrijgen in onze webshop of bel (T) 070 – 311 40 70 of mail naar info@ergra-low-vision.nl.

 

Kwaliteitsontwikkeling & -bewaking

Ergra Low Vision is ISO-gecertificeerd en onderzoekt gedurende het gehele jaar de klanttevredenheid. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek van 2011 is begin 2012 net als in voorgaande jaren bekeken welke kwalitatieve verbeteringen voor 2012 doorgevoerd konden worden.

 

Research

Ergra Low Vision is voortdurend op zoek naar innovaties op low vision gebied en heeft daarom een eigen R&D-afdeling waar nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld om u nog beter van dienst te zijn.

 

Opleiding

Al onze specialisten worden jaarlijks meerdere keren aanvullend geschoold door oogartsen in de Ergra Masterclass en zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen waar aanvullende scholing verplicht is.

Hoofdkantoor in Den Haag

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en huisvest de helpdesk voor consumenten, zorgverzekeraars en oogartsen en bijvoorbeeld ook de technische R&D afdeling.

Plaats een reactie

Ergra Low Vision Instituut voor beter zien – Den Haag Ergra Low Vision Instituut voor beter zien – Den Haag Ergra Low Vision Instituut voor beter zien – Den Haag Ergra Low Vision Instituut voor beter zien – Den Haag
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann